• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Vandautomater til din arbejdsplads
  Vandkølere til kontorer og arbejdspladser

  Vi skræddersyr en løsning efter behovet på din arbejdsplads. Koldt drikkevand, kulsyreholdigt drikkevand, du har valget, vi har løsningen!

  Dine medarbejdere fortjener det bedste, ikke sandt?

  Med Waterlogic vandautomater kan du hjælpe dine medarbejdere til at yde det optimale og vise, at du sætter stor pris på dem. Dehydrering nedsætter de mentale og psykiske evner og giver en pludselig træthedsfølelse. Waterlogics vandautomater vil give nemmere adgang til vand og give en kontinuerlig tilførsel af rent, frisk og velsmagende vand.

  • Vi har mange forskellige typer vandautomater, så du vil garanteret kunne finde en, der passer godt ind i dit kontormiljø.
  • Vores kunder kan lide vandautomater med kulsyreholdigt vand (vand med bobler) – det er en stigende tendens. Vi har mange løsninger, som giver perfekt kulsyreholdigt vand.

  Waterlogics vandautomater er så økonomiske, at du kan placere dem mange steder på arbejdspladsen og tilbyde medarbejdere og besøgende fri adgang til sundt, forfriskende vand.

  Waterlogic vandautomater kombinerer banebrydende innovation med elegant og stilfuldt design. De ser godt ud, de er billigere end vand på flaske, og de reducerer dit CO2-aftryk.

  Waterlogic vandautomater

  Top