Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Drikkeautomater til fabrikker
  Vandkølere til fabrikker, varelagre og håndværkere

  Hårdt fysisk arbejde kræver rent og koldt drikkevand.

  Førsteklasses vand til fabrikker

  Waterlogics vandautomater er kilden til vitalitet, energi og effektivitet for dem, der arbejder fysisk hårdt, og de forhindrer dehydrering. De kraftige modeller med høj kapacitet fra Waterlogic leverer det reneste vand hele døgnet, uanset hvor mange der fylder deres bæger eller vandflaske.

  Waterlogics vandautomater er så økonomiske, at du kan placere dem i mange produktionsanlæg og varelagre og give dine medarbejdere hurtig adgang til sundt, forfriskende vand, mens de arbejder (livsvigtigt i nogle organisationer, der arbejder i varme omgivelser). Arbejdstiden bliver også mere effektiv, fordi personalet bruger mindre tid på at forlade arbejdspladsen for at få noget at drikke.

  Hastighed er vigtigt, fordi mange skal bruge vand samtidig. Vi har løsninger, der er både hurtige og effektive, og som er tilpasset ethvert behov.

  hardt arbeid krever rent vann

  Waterlogic i aktion

  Det vi ofte hører fra vores kunder er at de sætter stor pris på vandkølerne fra Waterlogic. Medarbejderne har let og hurtig adgang til koldt og varmt vand og derfor føler de, at de for både mere tilfredse , oplagte og sunde medarbejdere som føler sig værdsat

  Top